Αθλητισμός

ORIGINAL 21: Ούτε βήμα πίσω!

Tην πρόθεση τους να μην κάνουν πίσω για την "κάθαρση" που οραματίζονται στην ΑΕΚ έκαναν γνωστή χθες οι οργανωμένοι οπαδοί της ORIGINAL 21 με σχετική ανακοίνωσή τους...


«Η επιτροπή κατάληψης της ORIGINAL 21 ενημερώνει τον κόσμο της Α.Ε.Κ. ότι:

(α) Σήμερα το πρωί έγινε η συνάντηση εκπροσώπων του Α. Σ. Α.Ε.Κ., της R21, παλαιμάχων και λοιπών οργανωμένων οπαδών με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη, στον οποίο και κατατέθηκε αίτημα για διενέργεια οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. για το χρονικό διάστημα από 2004 έως σήμερα

(β) Κατόπιν συνάντησης με λοιπούς οργανωμένους οπαδούς και απλούς φίλους της Α.Ε.Κ. και παρουσία παλαιμάχων, αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχεια των κινητοποιήσεων με νομικές ενέργειες τόσο για την εκχώρηση της απαίτησης της Π.Α.Ε. σε βάρος Ψωμιάδη υπέρ του Δημοσίου για τη φορολογική της απαλλαγή, όσο και για την αναζήτηση και απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών σε βάρος των μετόχων και των διοικούντων της Π.Α.Ε.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ, τίποτα δεν τελείωσε όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν, αντιθέτως όλα τώρα αρχίζουν!

Πλέον όλα έχουν μπει σε ένα δρόμο και δυστυχώς γι αυτούς, ευτυχώς για εμάς, είναι μονόδρομος και προπαντός είναι… ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Σας περιμένουμε πιο ΕΝΩΤΙΚA από ποτέ στο ορμητήριό μας στα Σπάτα στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΣ προς πείσμα των καιρών…

ORIGINAL 21

Υ.Γ.: Την Τετάρτη 16/1/13,στις 10:00 π.μ. είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. Η μη παρουσία μετόχων-εκπροσώπων τους δεν θα δικαιολογηθεί, αλλά θα θεωρηθεί λιποταξία από το μέλλον της Α.Ε.Κ. και θα μας κάνει να πιστεύουμε ότι κρύβει δόλο… Ας είστε όλοι εκεί… ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ»
!

Σχόλια