default-image

Στόχος η νίκη για τις Μικτές Ηρακλείου σήμερα κόντρα στα Χανιά

Αθλητισμός
Στόχος η νίκη για τις Μικτές Ηρακλείου σήμερα κόντρα στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μικτές ομάδες του Ηρακλείου, μετά από ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Ενωσιακού πρωταθλήματος, σήμερα υποδέχονται τα Χανιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου, ο στόχος είναι η νίκη για Νέους και Παίδες, προκειμένου να συνεχίσουν με άλλο… αέρα. Έτσι, τα στοιχεία που κυριαρχούν είναι αποφασιστικότητα και πίστη. Το παιχνίδι των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12:45 με διαιτητή τον Σωτηριάδη (Λασιθίου) ενώ στις 15:00 θα ξεκινήσει το ματς των Νέων με διαιτητή τον Μπινιχάκη (Λασιθίου).

Οι ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΗ, Γιώργος Καβουσανός των Νέων και Θόδωρος Μαρταβατζής των Παίδων επέλεξαν τις παρακάτω 18αδες.

Η Μικτή Νέων: Μεταξάκης, Λεμονιάς (Αθλόπολις), Μέμμος, Στρατάκης, Λέλεκας, Επιτροπάκης, Τσακάνι, Παναγιώτου, Βασακάκης (Νέοι Εργοτέλη), Λυδάκης, Σφακιωτάκης, Κρεμασμένος, Βαρούχας (Κεραυνός), Κασσωτάκης (Ολυμπιακός), Προβυδάκης, Νικολάου, Παπαγγελής, Ξωμεριτάκης (Νέοι Ηροδότου).

Η Μικτή Παίδων: Αγγελάκης, Διακάκης, Δραμητινός, Χαλκιαδάκης, Κεφαλούκος, Λιοδάκης, Ιατρούδης, Τοψής, Μπλεμένος, Δασκαλάκης, Σεραφειμίδης, Ψαράκης, Περδίκης, Κλινάκης, Κενδριστάκης, Βασιλάκης, Πλουμής, Γιαλαμάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News