Αθλητισμός

"Έκλεισε" με την ενημερότητα, κινήσεις για την ενίσχυση στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «έκλεισε» και τυπικά το θέμα της προσωρινής φορολογικής ενημερότητας (όπως και άλλες ΠΑΕ), έχοντας πλέον το δικαίωμα να προχωρήσει σε προσθήκες.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι παρατηρείται αδράνεια, για την μόνιμη μορφή της ενημερότητας, καθώς από αύριο θα κορυφωθούν οι σχετικές ενέργειες για τη ρύθμιση των οφειλών.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, όποιες κινήσεις γίνουν κρίνεται απαραίτητο να χαρακτηρίζονται από ουσία και όχι απλά για να γίνουν. Χαρακτηριστικό είναι, ότι όπως λένε στον ΟΦΗ, για να αποκτηθεί δανεικός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να είναι κάτι εξαιρετικό, που όντως για ένα 6μηνο θα κάνει τη διαφορά. Τέτοια περίπτωση είναι του Τάτου, για τον οποίο οι Κρητικοί επιμένουν, όπως και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Ένα… αβαντάζ είναι η παρουσία του Γιάννη Πετράκη, που ανέδειξε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σε ηλικία 16 ετών στον Αστέρα Τρίπολης. Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τους Γιάννου και Αποστολόπουλο από τον ΠΑΟΚ, στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» είναι σε αναμονή, για τις οριστικές αποφάσεις του Δώνη.

Πάντως, αν βρεθεί ελεύθερος ποδοσφαιριστής που θα αξίζει και με προοπτική για διετές ή και τριετές συμβόλαιο, θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί.

Σχόλια