default-image

Διέταξε έρευνα ο Ιωαννίδης στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Διέταξε έρευνα ο Ιωαννίδης στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχασε χρόνο ο Γιάννης Ιωαννίδης που έδωσε εντολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να διενεργήσει έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως του ζήτησαν σήμερα αντιπρόσωποι της Ερασιτεχνικής της Ένωσης, των παλαιμάχων και των οπαδών της.

Αυτό έγινε γνωστό με σχετικό Δελτίου Τύπου το οποίο αναφέρει…

«Τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, υπό τον πρόεδρο της Κώστα Παπαδημητρίου, συνοδεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Στέλιου Σεραφείδη - Μιχάλη Σιμιγδαλά και παρουσία εκπροσώπων Συνδέσμων οπαδών της Ένωσης. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός διαβίβασε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κ. Αθανάσιο Μπρίλη το κάτωθι αίτημα:

"Σας παρακαλώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να διενεργήσετε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το χρονικό διάστημα από 30/06/2004 έως και σήμερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 2, του άρθρου 77Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει».

Φυσικά, η απόφαση αυτή εγκυμονεί και κινδύνους για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Από τον έλεγχο αυτό ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία που θα φέρουν κυρώσεις τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ίδια η ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News