default-image

Είπαν το τελευταίο αντίο στον Άγγελο Τσιπούρα

Ποδόσφαιρο
Είπαν το τελευταίο αντίο στον Άγγελο Τσιπούρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια του Άρη και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον 16χρονο Άγγελο Τσιπούρα που έχασε άδοξα τη ζωή του τη Δευτέρα (14/01) το πρωί βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, το σωματείο του, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Στα χέρια των συμπαικτών του, της ομάδας των Κ17 και με μια σημαία του Άρη, ο Άγγελος Τσιπούρας ξεκίνησε το ταξίδι του για τη γειτονία των Αγγέλων.

Θλιβερές φιγούρες οι γονείς του Άγγελου, που προσπαθούσαν να πάρουν δύναμη από την αθρόα παρουσία του κόσμου.

Στην κηδεία του Άγγελου Τσιπούρα έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Άρη. Εκτός από την ομάδα των Κ17, με την οποία ο Άγγελος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα της Κ20, η ανδρική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες, τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ, της Κοινωνίας Μελών, του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο.

Το «παρών» και ο ΠΑΟΚ

Σε τέτοιες τραγικές η κάθε είδους αντιπαλότητα ξεχνιέται. Στην κηδεία του Αγγελου Τσιπούρα εκπροσωπήθηκε και ο ΠΑΟΚ, με την παιδιά της ομάδας Κ17, που συνόδευσε ο τεχνικός τους Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, Σταύρος Σαράφης.

Μάλιστα, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε χθες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον Άγγελο Τσιπούρα, η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να αποσύρει από την ομάδα Κ17 τη φανέλα με το νούμερα 3, που φορούσε ο 16χρονος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News