default-image

Ο Ρεμί στέλνει τον Σισέ στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ο Ρεμί στέλνει τον Σισέ στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, Λοΐκ Ρεμί, είναι κοντά στην ΚΠΡ, με την αγγλική ομάδα να αποδεσμεύει τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Γάλλοι και Άγγλοι, η ΚΠΡ τα έχει βρει σε όλα με τη Μαρσέιγ για την αγορά του Λοΐκ Ρεμί, με τον παίκτη μάλιστα να αναμένεται στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της ΚΠΡ έχουν ειδοποιήσει τον Σισέ πως μπορεί να αποχωρήσει, κάτι που θα κάνει για χατίρι του Παναθηναϊκού.

Το πιθανότερο είναι πως στις επόμενες ώρες θα γίνουν οι τελικές επαφές του ποδοσφαιριστή με τους «πράσινους» και τους Άγγλους έτσι ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας κι έπειτα θα γίνει γνωστή η μέρα και ώρα άφιξης του Σισέ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το οποίο αναμένεται να… βουλιάξει από οπαδούς του Παναθηναϊκού που περιμένουν εναγωνίως την επιστροφή του Γάλλου σταρ, ηγέτη της ομάδας τη διετία 2009-2011…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News