Αθλητισμός

Έξω μέχρι και τέσσερις μήνες ο Χακόμπο

Σοβαρό είναι το πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο που αντιμετωπίζει ο Σανθ Χακόμπο που  την τελευταία στιγμή δεν έκατσε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα διακομίστηκε χθες με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ακόμα, και σύμφωνα με όσα έγραψε ο ίδιος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μάλλον πρέπει να τον ξεχάσουν για φέτος.

 «Άσχημα νέα. Έξω 3 με 5 μήνες. Η σεζόν τελείωσε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τερματοφύλακας και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του…

Ο Χακόμπο νοσηλεύεται και σήμερα προληπτικά στο Διαβαλκανικό Ιατρικό κέντρο λόγω του δυνατού πόνου και του εκτεταμένου οιδήματος στον δεξιό τετρακέφαλο του ποδιού του καθώς και υγρού στην άρθρωση του γόνατος, που παρουσιάστηκε χθες, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και επιδεινώθηκε λίγη ώρα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα εναντίον του Πανθρακικού και παρότι δεν διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, είχε υποστεί τραυματισμό.

Από τον κλινικό και παρακλινικό έλεγχο που έγιναν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, διαπιστώθηκε «εκτεταμένη θλάση β΄ βαθμού της εν τω βάθει μοίρας τετρακεφάλου, με ρήξη περιτονίας, που αιτιολογεί το οίδημα και τον έντονο πόνο».

Στον Χακόμπο έγινε παρακέντηση και ακινητοποίηση του γόνατος, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα γίνεται καθημερινός επανέλεγχος. Εκτιμάται ότι η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα διαρκέσει 3-4 μήνες.

Σχόλια