Αθλητισμός

Η επιβίωση του αθλητισμού το θέμα της "Μικτής Ζώνης"

H έννοια της επιβίωσης έχει μπει στα ζωντανά κύτταρα του αθλητισμού, με εμφαντικές διαπιστώσεις στην Κρήτη, στα πρώτα μεγάλα κύματα της μνημονιακής κρίσης.

Φαίνεται όμως ότι ή δεν μας πρόσφεραν αφειδώς τα τηλεοπτικά Survivor, ή οι άνθρωποι που έχουν την τύχη του αθλητισμού στα χέρια τους, ήταν από τους πιστούς θεατές.

Οι «διαβιώσεις» πολυτελείας αποτελούν παρελθόν, η επιβίωση μονοπωλεί ως έννοια. Απόψε στη Μικτή Ζώνη (22:00 - Κρήτη TV), μπορείτε να δείτε το αθλητικό Survivor των σωματείων της Κρήτης, που έχουν υποστεί την εγκατάλειψη, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο, μέσα από τις επινοήσεις των παραγόντων τους.

Καλεσμένοι στο στούντιο οι: Νίκος Γιαλυτάκης (αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού), Παναγιώτης  Αντωνακάκης (πρόεδρος Υγειονομικής Επιιτροπής, μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ), Αντώνης Δημόπουλος (πρόεδρος ΠΕΚΥΚ-Ρ), Μανόλης Πρασσανάκης (προπονητής Βόλει) και ο προπονητής Κ17 του ΟΦΗ με σπουδαίο έργο στην αναμόρφωση των τμημάτων υποδομής τα τελευταία χρόνια (και εκπαιδευτικός) Λεωνίδας Τιτομιχελάκης...

Καθοριστικές παρεμβάσεις προσώπων και φυσικά απόηχος από τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ και τη συνάντηση του Εργοτέλη με τον Ουγκονσότο στο Βόλο!

Σχόλια