Αθλητισμός

Στις 19:00 Ηρακλής- Καλλιθέα

Στο Καυταντζόγλειο… πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής, όπου ο Ηρακλής θα υποδεχθεί την Καλλιθέα στις 19:00 (OTE Sport 3).

Ο «Γηραιός» αναζητά το πρώτο «τρίποντο» στο 2013 το οποίο θα του δώσει την ευκαιρία να εδραιωθεί στις θέσεις των play offs της Football League, ενώ αντίθετα οι Αθηναίοι «καίγονται» για τους βαθμούς, ούτως ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τους Τούνι και Σιατραβάνη, που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο θα υποδεχθεί το «συγκρότημα» της Θεσσαλονίκης την Καλλιθέα, αντίθετα με τους Αλεξίου και Κιρόφσκι που έμειναν εκτός.

Η αποστολή: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Τσερκέζος, Σαββίδης, Νατσιόπουλος, Νατσούρας, Στεφανίδης, Βαγγελόπουλος, Ισαάκ, Σουλίδης, Κριβοκάπιτς, Ντε Σόουζα, Τροΐρης, Γεωργίου, Παληγεωργος, Χιονίδης, Σαράφογλου, Κιβρακίδης, Σιατραβάνης, Τούνι.

Οι «μπλε» από την άλλη  ταξίδεψαν στην Νύμφη του Θερμαϊκού με το ηθικό στο ζενίθ έπειτα από τη νίκη στο Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ. Οι «μπλε» βρίσκονται σε ανοδική πορεία και θέλουν να το επιβεβαιώσουν και κόντρα στον «Γηραιό».

Η αποστολή: Αρβανίτης, Ατματσίδης, Ντακόλ, Θεολόγου, Κατσικογιάννης, Κατσούλης, Κολοφώτης, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Μιχελής, Μουσταφίδης, Σταύρου, Φαγιέ, Φερέιρα, Φραγκής, Βιγιαρένχο, Χαροντάκης, Χριστοφιλέας.

Σχόλια