Αθλητισμός

Γιαπλές: «Η απουσία του Κουφού, μεγαλώνει εκτός έδρας»

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΑΓΟΡ  μέσα στην εβδομάδα αλλά και την απουσία του Στέργιου Κουφού, στάθηκε ο ο Θανάσης Γιαπλές μετά την ήττα στον πόντο από το Περιστέρι.

Αρχικά ο τεχνικός του Ρεθύμνου σημείωσε: «Πρώτα απ΄ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι και την εκπληκτική δουλειά που κάνει φέτος. Όλοι έλεγαν πως θα πέσει σίγουρα και τώρα όλοι λένε πως σίγουρα θα σωθεί. Είναι ομάδα του προπονητή, έχει εξαιρετικούς φιλάθλους και της αξίζουν συγχαρητήρια».

Για να συνεχίσει: «Προσωπικά, αυτή ήταν η χειρότερη εβδομάδα της καριέρας μου. Ούτε καν χθες δεν κάναμε πλήρεις προπόνηση. Ήταν μεγάλη απώλεια ο Πέτγουεϊ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς σε άμυνα, ριμπάουντ και επίθεση. Υποτίθεται, όμως, πως το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια.

Ο Καλλινικίδης είχε πρόβλημα στον ώμο, ο Λάτοβιτς με τον καρπό του και άλλα πολλά. Θέλαμε να δώσουμε άλλη μια εβδομάδα αβάντα δίχως τον κόουτς, ώστε να περάσει χωρίς απώλειες, όπως μας ευχήθηκε και ο ίδιος χθες.

Ενώ κατέληξε: «Είναι δύσκολο για την ομάδα να παίξει χωρίς τον προπονητή της. Η απώλειά του μεγαλώνει στα εκτός έδρας μας. Ας ελπίσουμε αυτή η εμφάνιση να μας συνεφέρει όλους, ώστε να δουλεύουμε καλύτερα και πιο επαγγελματικά».

Εκ μέρους των παικτών ο Νταμίρ Λάτοβιτς τόνισε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς ειδικά δεδομένου πως ήταν το πρώτο μακριά από το Ρέθυμνο χωρίς τον κόουτς. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά παλέψαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την προσπάθεια και τη νίκη του».

Σχόλια