default-image

Στις 19:30 Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Στις 19:30 Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας  με την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Αστέρα.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Κέρκυρας έγινε παρουσία του μεγαλομετόχου της, Γιώργου Λιμπάντση αλλά και του πρόεδρου των Φαιάκων, Γιώργου Λυμπερόπουλου, όσο και του πρόεδρου του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Γρηγοράκη.

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στους Αρκάδες και πως η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Κυριακής (13/1) ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν σε τελειώματα φάσεων με τον Τάσο Βενέτη να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας.

Οι «εκλεκτοί» του Άκη Μάντζιου: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Έντερ, Λεόν, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Πετρούσης, Κρητικός, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Γκέσιος, Στάμου, Σταμογιάννος.

Χωρίς Καλαντζή ο Αστέρας

Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση και ο Χρήστος Καλαντζής έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Εκτός έμεινε και ο Μπακασέτας για την ομάδα του Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο επιθετικούς και όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει τον Σανκαρέ στο αρχικό σχήμα, όπως και τον Φορμίκα.

Δεν αποκλείεται να πάει σε μια ενδεκάδα με τον Φούλοπ στο τέρμα. Ο Τσαμπούρη δεξιά, τον Φορμίκα αριστερά και τους Σανκαρέ και Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Αλβάρες και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ναβάρο και Ντε Μπλάσις θα πλαισιώσουν τον Περόνε.

Αναλυτικά οι δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον και Περόνε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News