default-image

Γ. Καραγκούνης: Είμαι καλά και μου βγαίνει

Ποδόσφαιρο
Γ. Καραγκούνης: Είμαι καλά και μου βγαίνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, στην ισοπαλία 1-1 της Φούλαμ με τη Γουϊγκαν,ο Γιώργος Καραγκούνης, μίλησε για το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει στην Αγγλία, αλλά και για τις συνθήκες που συνάντησε στην Φούλαμ.

Πέτυχες ένα ιδιαίτερα ωραίο γκολ, ένα δύσκολο γκολ...

-«Ναι, μπήκα στην περιοχή, έκανα προσποίηση και σούταρα. Η κατάληξη, αν και χτύπησε δοκάρι η μπάλα, ήταν τα δίχτυα. Ήμουν τυχερός, ήταν πράγματι ένα όμορφο γκολ».

Η απόδοσή σου στην ομάδα σου, τη Φούλαμ είναι γενικά καλή.

-«Είναι σημαντικό το ότι αισθάνομαι καλά και αυτό μου "βγαίνει" μες στο γήπεδο. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος με έχει υποδεχτεί πολύ ζεστά και θέλω να τον ανταμείψω γι΄αυτό, προσπαθώντας σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% του εαυτού μου-όπως έκανα εξάλλου και όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Τώρα τελευταία μάλιστα, σ΄ αυτήν την ομάδα, αυτό μου "βγαίνει" με ωραία γκολ και είναι σημαντικό και για εμένα αλλά και πολύ περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κερδίζουμε, να έρθουν κι άλλες νίκες και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

Πολύ καλά ξεκίνησε λοιπόν η χρονιά για εσένα.

-«Το 2013 ξεκίνησε καλά και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι και αισθάνομαι καλά. Παίζω συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ θετικό για έναν παίκτη της ηλικίας μου, να βρει το ρυθμό που χρειάζεται-με έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι πολύ καλά παρόλο που το καλοκαίρι δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News