Αθλητισμός

Πετράκης: "Να υπάρξει ανάλογη συνέχεια"

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Άρη ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς. Ο τεχνικός του ΟΦΗ πρόσθεσε πάντως πως η ομάδα θα πρέπει να έχει ανάλογη επιτυχή συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σημαντικό ματς από όλες τις πλευρές. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει σημαντική ιστορία και νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι έχοντας τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουμε για να πάμε στο καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη εμφάνιση που έκαναν, τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας και όλους αυτούς που συντέλεσαν για να έρθει αυτή η σημαντική νίκη. Όμως, θέλω να πω ότι αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Πρέπει να χαρούμε σήμερα για αυτήν την σπουδαία νίκη όμως από αύριο το πρωί αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μην είμαστε μια αναλαμπή που έφυγε. Αυτό που πετύχαμε ήταν σπουδαίο αλλά αν δεν έχει συνέχεια, δεν θα έχει αξία. Όποιος προπονητής πάει στα μέσα της σαιζόν δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Ότι αλλαγή και αν κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε πάνω στα δεδομένα που υπήρχαν και ότι έχουμε στην διάθεση μας».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής, ο τεχνικός των Κρητικών ξεκαθάρισε: «Είμαστε σε συνεργασία και επαφή με την διοίκηση. Έχουμε πολλά ταλαντούχα παιδιά και χρειαζόμαστε μια βοήθεια. Νομίζω ότι ο ερχομός κάποιων παικτών θα βοηθήσουν και την ομάδα αλλά και αυτά τα παιδιά».

Σχόλια