default-image

Νέα γκέλα για Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Νέα γκέλα για Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και κόλλησε χτες βράδυ στο 0-0 με την Οσασούνα στην Παμπλόνα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κακά μπήκε σαν αλλαγή στο 58' και πρόλαβε να αποβληθεί με δύο κίτρινες σε διάστημα 16 λεπτών!

Η απουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ (λόγω τιμωρίας) ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή για την «βασίλισσα» που στερήθηκε επίσης τους Πέπε (τραυματισμό) και Σέρχιο Ράμος (τιμωρημένος).

Η Ρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δε κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Μάλιστα στο 75' ο Ενρίκε Σόλα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για την Οσασούνα με τον Τσάμπι Αλόνσο να κόβει την τελευταία στιγμή.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε τον Κακά αντί του Ιγκουαϊν στο 58' αλλά ο Βραζιλιάνος άσος άντεξε μόλις 18 λεπτά στο τερέν καθώς πρόλαβε και είδε δύο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να αποβληθεί! Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά του Κακά αποβάλλεται στην καριέρα του. Η άλλη ήταν σε αγώνα της Βραζιλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ του 2010.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News