Αθλητισμός

Δύσκολη αποστολή για τον ΑΓΟΡ

Άλλη μία εκτός έδρας νίκη θα διεκδικήσει να πάρει σήμερα Κυριακή ο ΑΓΟΡ, ο οποίος αντιμετωπίζει  στις 4μ.μ. το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με ιώσεις και τραυματισμούς όλη την εβδομάδα, αλλά θα παρουσιαστεί πλήρης στο σημερινό ματς.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Θανάσης Γιαπλές επισήμανε: « Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Την έκπληξη του πρωταθλήματος. Λόγο μπάτζετ πολύ πίστευαν ότι θα ήταν η πρώτη ομάδα για υποβιβασμό αλλά τα παιδιά του Περιστερίου και γενικότερα όλη η ομάδα απέδειξαν ότι δεν παίζει μπάσκετ το μπάτζετ.

Είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδο της παίζει πολύ καλό μπάσκετ με ενέργεια και με την βοήθεια της έδρας τους έχουν καταφέρει να πάρουν ήδη τέσσερις νίκες και να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Το έργο μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί ολόκληρη την εβδομάδα δεν καταφέραμε να κάνουν ούτε μία προπόνηση όλοι οι παίκτες μαζί. Είχαμε προβλήματα με τον Πέτγουει, τον Κάρτερ, τον Αγγελόπουλο και τον Καλλινικίδη.

Θέλαμε να δουλέψουμε καλά όλη την εβδομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει είναι η συγκέντρωσή, η διάθεση και η θέληση του κάθε παίκτη ξεχωριστά για να φτάσουμε στην νίκη. Ελπίζουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει την Κυριακή, μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα που περάσαμε».

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος από την πλευρά των παικτών επισήμανε: « Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι. Το Περιστέρι αν και είχε θέσει σαν στόχο από την αρχή της χρονιάς την σωτηρία βλέπουμε ότι παίζει πολύ καλό μπάσκετ και είναι μια πολύ δυναμική ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα της έχει χάσει μόνο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό άρα καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και τα παιδιά παίζουν παραπάνω από τις δυνατότητές τους. Σίγουρα θα παλέψουμε για να πάρουμε την νίκη που θα είναι πολύ καλή για την συνέχεια και ειδικά σε μια τόσο δύσκολη έδρα».  

Σχόλια