Αθλητισμός

Σημαντικός βαθμός για Πλατανιά

Πανθρακικός και Πλατανιάς έπαιξαν για τη νίκη, ωστόσο, τις προσπάθειές τους σφράγισε το 1-1 που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να "τσιμπήσει" τον βαθμό χάρη σε γκολ του Ναζλίδη που είχε βάλει τους κρητικούς μπροστά στο σκορ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, στο οποίο απάντησε ο Παπαδόπουλος στο 66'.

Ο Πανθρακικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο, πλήρωσε την επιπολαιότητα των παικτών του  σε αρκετές φάσεις.

Οι Χανιώτες έδειξαν ότι βρίσκονταν στο γήπεδο και για άλλον λόγο εκτός του να αμύνονται στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί… τρόμαξαν τον αντίπαλο παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ. Δεν μπόρεσαν, όμως, να κάνουν το κάτι παραπάνω, ωστόσο, έφυγαν απο μία πολύ δύσκολη έδρα με έναν πολύτιμο βαθμό.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59' Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίγκας, Λουσέρο (85' Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης (84' Κανακούδης), Τζανής, Ντόε (76' Γκονζάλες), Κάλαϊζιτς, Τετέ (90' Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Ουντότζι

Σχόλια