default-image

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Πετράκης, 20 στην αποστολή

Ποδόσφαιρο
Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Πετράκης, 20 στην αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Γιάννη Βιτώρο, καταστρώνει τα σχέδιά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης. Ο 20χρονος παίκτης τις τελευταίες μέρες αισθανόταν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα ο Πετράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, όμως ετοιμάζει αλλαγές στον τρόπο που θα παίξουν οι Κρητικοί απέναντι στον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 53χρονος τεχνικός θα μετατρέψει το 4-3-3 που είχε καθιερώσει στον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος σε 4-4-2 δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του, αφού αναμένεται να χρησιμοποίηση στο χώρο του κέντρου δύο αμυντικά χαφ με τους Βερόν και Ζαχαράκη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για αυτές τις δύο θέσεις.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας εκείνοι που δείχνουν ως επικρατέστεροι είναι: ο Γουναρίδης στο τέρμα, οι Σαρ και Σόουζα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα αριστερά ο Πετράκης θα χρησιμοποιήσει τον Ιωαννίδη και στα δεξιά τον Μονιάκη.

Στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στα «φτερά» αναμένεται να παίξουν οι Κουτσιανικούλης και Λαμπρόπουλος, ενώ στην επίθεση ο φουνταριστός θα είναι ο Παπάζογλου και σε ρόλο κρυφού επιθετικού ο Περογαμβράκης.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Πετράκη:

Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νύκταρης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς και Καπουράνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News