Αθλητισμός

Δραματικές οι εξελίξεις στο μπάσκετ της Ιεράπετρας

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το παιχνίδι της Ιεράπετρας με τον Παπάδο Γέρας καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές για τα τμήματα μπάσκετ της ομάδας.

Οι Ιεραπετρίτες αγωνιζόμενοι κατά κύριο λόγο με παίδες και έφηβους γνώρισαν βαριά ήττα με 42-101 από τη Γέρα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο για την ομάδα, η οποία ενδεχομένως να έδωσε και την τελευταία της παράσταση για φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης που κινεί τα νήματα στο σύλλογο τα τελευταία επτά χρόνια, μην έχοντας συμπαράσταση από πουθενά, είναι έτοιμος να αφήσει το σωματείο που αγάπησε και υπηρέτησε πιστά όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές.

Ο ίδιος έχοντας πλέον κουραστεί να παλεύει μόνος του έχει κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από το σύλλογο προκαλώντας την αντίδραση των παιδιών που με τόσο ζήλο βοήθησε.

Μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι είχαν αναρτήσει και πανό στα οποία ανέγραφαν: «Εάν φύγεις εσύ θα φύγουμε κι εμείς» και «Εδώ είναι το σπίτι σου δεν έχεις να πας πουθενά».

Εκτός από τον Βαγγέλη Πλεξουσάκη και ο Μαρίνος Γαϊτανάκης έχει δηλώσει ότι αποχωρεί με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το σωματείο να είναι ξεκρέμαστο και να κινδυνεύει να διαλυθεί μεσούσης της χρονιάς.

Τη δεδομένη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει με τα τμήματα υποδομής.

Διαιτητές: Αποστολίδης - Μαγκουνής.

Τα δεκάλεπτα: 13-24, 32-53, 38-80, 42-101.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Καραλάκης 8, Κολοβός 7, Μαντζαράκης 7, Στρατάκης 13, Βασιλειάδης 4, Κορνιοτάκης, Σειραγάκης, Κοροβέσης, Σφυράκης, Γαϊτανάκης.

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Καραμβάλης): Κακαγιάννης 6, Μπουμπουλέντας 5, Τσολάκης 18, Ζεστός Γ. 11, Δημητρίου 23 (1), Πάντσιος 19 (4), Σαρήμπαλης 9 (2), Κουνούπης 10.

Σχόλια