default-image

"Άναψε" από νωρίς το ντέρμπι ο Τζέραρντ

Ποδόσφαιρο
"Άναψε" από νωρίς το ντέρμπι ο Τζέραρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις τελευταίες μέρες και ενόψει του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το γκολ που έβαλε ο Λουίς Σουάρες με το χέρι στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Μάνσφιλντ με τον Στίβεν Τζέραρντ να μην διστάζει να πει πως αν αύριο στο "Ολντ Τράφορντ" κάνει ο ίδιος κάτι ανάλογο θα το πανηγυρίσει.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Λίβερπουλ δήλωσε: "Θα το πανηγυρίσω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα λέγοντας πως θα έτρεχα στον βοηθό διαιτητή στο Ολντ Τράφορντ για να του πω ότι έκανα χέρι. Τι θα έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ; Τι έκανε ο Ρόι Κάρολ όλα αυτά τα χρόνια όταν η μπάλα είχε περάσει την γραμμή της εστίας του τρία και κάτι μέτρα; Δεν είδα τον Φέργκιουσον ή τον Ρόι Κάρολ να τρέχουν προς το μέρος του διαιτητή ή του βοηθού και να του πουν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, εσείς τους είδατε;".

Για την φάση του Λουίς Σουάρες, ο Τζέραρντ δήλωσε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν βγαίνεις στο γήπεδο με την πρόθεση να κάνεις κοντρόλ με το χέρι και δεν νομίζω ότι ο Λουίς το έκανε με πρόθεση. Από τον τρόπο με τον οποίο κλώτσησε την μπάλα στα δίχτυα, μπορείς να φανταστείς πως περίμενε από τον διαιτητή να σφυρίξει. Δεν λέω πως ήταν σωστό, όμως ποτέ η Μάνσφιλντ δεν ήταν τυχερή ή ποτέ δεν είχε κάποια λανθασμένη απόφαση υπέρ της. Για να το θέσω διαφορετικά, δεν νομίζω ότι θα είχε γίνει τόσος θόρυβος αν πρωταγωνιστής σε εκείνη την φάση ήταν ο Στάριτζ για παράδειγμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News