default-image

Πιο δύσκολη πλέον η επιστροφή Σισέ

Ποδόσφαιρο
Πιο δύσκολη πλέον η επιστροφή Σισέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σισέ μπορεί να επιθυμεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αλλά η ομάδα στην οποία ανήκει δεν έχει την... ίδια επιθυμία!

Όλα αυτά σύμφωνα με τον προπονητή της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν βρίσκει φορ για να του λύσει το πρόβλημα δυστοκίας, ενώ ταυτόχρονα δημοσίευμα από την Τουρκία θέλει τον Γάλλο φορ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας.

"Αν προσέξετε στην ομάδα και συγκεκριμένα στο επιθετικό κομμάτι δεν έχουμε πολλές λύσεις. Που να τις βρω όμως; Είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τον Γενάρη. Οι σύλλογοι δεν διώχνουν επιθετικούς έτσι εύκολα, εκτός κι αν τους δώσεις τρελά λεφτά", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ψάχνω παντού, όμως δυσκολεύομαι να βρω κάποια ποιοτική λύση".

Στη συνέχεια ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στις περιπτώσεις του Ρεμί και του Νεγρέδο, τις οποίες χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολες, από τη στιγμή που η ΚΠΡ δεν έχει πολλά χρήματα για ξόδεμα τον Γενάρη.

Τα αγγλικά δημοσιεύματα μάλιστα θεωρούν δύσκολο να φύγει αυτή τη στιγμή ο Σισέ, από τη στιγμή που οι Ζαμόρα και Τζόνσον βγάζουν συνέχεια τραυματισμούς.

Να σημειώσουμε πως η ΚΠΡ βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 13 βαθμούς, έχοντας τη χειρότερη επίθεση μαζί με την Άστον Βίλα (17 γκολ σε 21 παιχνίδια).

                                          Θέλει Σισέ και η Μπεσίκτας!

Δημοσίευμα από την Τουρκία θέλει την Μπεσίκτας να εξετάζει την περίπτωση του 31άχρονου Γάλλου άσου, προσφέροντας στην ΚΠΡ ένα σημαντικό ποσό για να κλείσει το deal.

Μία τέτοια λύση θα ικανοποιήσει και τις δυο πλευρές, αφού η αγγλική ομάδα θα έχει επιπλέον χρήματα για τη μεταγραφή φορ, ενώ η Μπεσίκτας, που δεν της έκατσε η περίπτωση του Νενέ, θα φέρει ένα μεγάλο όνομα που θα κάνει "γκελ" στους οπαδούς της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News