default-image

Αισιόδοξοι για Σισέ στον Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Αισιόδοξοι για Σισέ στον Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σχέσεις αγάπης του Τζιμπριλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό φαίνεται να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή του πρώτου στους "πράσινους".

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ασφυχτική πίεση που ασκεί το "τριφύλλι" στο Γάλλο φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς καθώς ο παίκτης δείχνει θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 32χρονο στράικερ και του έχει καταθέσει πρόταση, η οποία ανέρχεται στις 700.000 ευρώ και περιμένει την τελική του απάντηση.

Στο "πράσινο" στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και όλοι ελπίζουν ότι μπορεί να γίνει η έκπληξη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, από τη στιγμή που ο Σισέ δεν παρουσιάζεται αρνητικός στα ποσά που ακούγονται.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον Γάλλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στην πρόταση του Παναθηναϊκού, στον οποίο σκοπεύουν να βάλουν και μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και αν πετύχει συγκεκριμένο αριθμό γκολ.

Πλην του πρώην προέδρου Νικόλα Πατέρα που έχει άριστες σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή, μπήκε στο "παιχνίδι" και ο Αλαφούζος και χειρίζεται πλέον τη μεταγραφή.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος φορ αναμένεται να βρει λύση και με την ΚΠΡ, στην οποία δεν υπολογίζεται και ψάχνει τρόπο να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή ή δανεισμό.

Το ιδανικό για το «τριφύλλι» θα ήταν ο αγγλικός σύλλογος να μην αξιώσει χρήματα για την πώληση του Σισέ, όμως αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή. Οι Βρετανοί έδωσαν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του παίκτη και θέλουν να έχουν κάποιο κέρδος από αυτή την ιστορία.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι αν γίνει κουβέντα μόνο για δανεισμό ο Γάλλος επιθετικός θα ζητήσει να δώσει η ΚΠΡ το υπόλοιπο ποσό για να συμπληρώσει το 1,2 εκατ. ευρώ που έχει να παίρνει ακόμα έως το τέλος της σεζόν.

Αν δεν δεχθούν οι Άγγλοι, τότε ο Σισέ είτε θα αρκεστεί σ' αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός είτε θα ψάξει καλύτερη πρόταση. Πάντως, δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική να παίξει στην Αραβία ή στο πρωτάθλημα της Κίνας. Οι ΗΠΑ τον απασχολούν, όμως, δεν έχει κάποια πρόταση.

Στον Παναθηναϊκό, παράλληλα, υποστηρίζουν ότι αυτή η υπόθεση θετικά ή αρνητικά δεν θα τραβήξει πολύ. Η υπόθεση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News