Αθλητισμός

Στο Πανελλήνιο Ξιφασκίας η ΓΕΗ

Με το πρωτάθλημα των "μικρών" ξεκινά ο κύκλος των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ξιφασκίας, τα οποία θα ολοκληρωθούν το Απρίλιο.

Έξι μικροί αθλητές και αθλήτριες πρόκειται να εκπροσωπήσουν τη Γ.Ε.Η. στην πρώτη φάση του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Παμπαίδων-Πανκορασίδων, που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. Ο Στέλιος Παπαδάκης, ο Παναγιώτης Κατσαρός και η Αλεξάνδρα Λάππα στο Ξίφος Μονομαχίας ενώ ο Μάρκος Χρυσοφάκης, ο Ανδρέας Μητάκης και ο Άγγελος Δημόπουλος στη Σπάθη. Οι αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο στα ατομικά και την Κυριακή στα ομαδικά αγωνίσματα.

"Τα παιδιά προπονούνται εντατικά  από το Σεπτέμβρη και κάποια από αυτά θα έχουν για πρώτη φορά την εμπειρία  να αγωνιστούν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να  έχουμε καλά αποτελέσματα. Όλη η ομάδα της Γ.Ε.Η. τους εύχεται καλή επιτυχία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος και ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου- θύρα 6 (ώρες17:00-20:00).

Σχόλια