default-image

Θα περιμένει ο Ιακουίντα

Αθλητισμός
Θα περιμένει ο Ιακουίντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της περασμένης δεκαετίας.

Οι εμφανίσεις του στην Ουντινέζε του εξασφάλισαν μια σημαντική μεταγραφή, αφού η Γιουβέντους έσπευσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του. Η πορεία του Βιντσέντζο Ιακουίντα στις πρώτες του χρονιές στη «Μεγάλη Κυρία» ήταν αξιοπρόσεκτη, οι δύο τελευταίες σεζόν, ωστόσο, ήταν απογοητευτικές. Ο Αντόνιο Κόντε χρησιμοποίησε με το… σταγονόμετρο τον διεθνή φορ, ο οποίος σε κάθε μεταγραφική περίοδο έμοιαζε να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Κάτι ανάλογο ανέμεναν οι φίλαθλοι να συμβεί και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της «Corriere dello sport», πρόθεση του Ιακουίντα είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και έπειτα να αναζητήσει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Να σημειωθεί πως ο Ιακουίντα έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν και γυμνάζεται κανονικά, έστω και μόνος του. Τυπικά ανήκει στους «μπιανκονέρι», ουσιαστικά, όμως, όχι, αφού δεν φωτογραφήθηκε στην καθιερωμένη φωτογράφηση της αρχής της σεζόν, ούτε έχει πάρει νούμερο φανέλας. Κι ας είναι ο παίκτης που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ από όσους ανήκουν στη «Μεγάλη Κυρία» τη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News