default-image

Ζωηρά η Φούλαμ για Μήτρογλου

Αθλητισμός
Ζωηρά η Φούλαμ για Μήτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του Ολυμπιακού.

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο βρετανικός σύλλογος αναζητεί επιθετικούς, αφού σε αυτή τη θέση έχει τους 30+ Μπερμπάτοφ και Πέτριτς.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες δηλώνουν άγνοια τα όσα γράφονται για το ενδιαφέρον της Σέλτικ για την απόκτηση του 24χρονου φορ και - σύμφωνα με τον Γαύρο - σχολίαζαν πως «αν δίνουν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Μήτρογλου, τότε να δώσουμε κι εμείς 800.000 ευρώ για τον Σαμαρά».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κοστολογούν περισσότερα με πολύ περισσότερα χρήματα από το προαναφερθέν ποσό τον διεθνή ποδοσφαιριστή και εκτιμούν ότι η αξία του ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η ρήτρα στο συμβόλαιό του αναφέρει πως όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να τον κάνει δικό της έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Μήτρογλου στο δυναμικό του και - μέσω των εμφανίσεων του στο φετινό Europa League και του χρόνου στο Champions League - θα ανέβει η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και υπάρχει η πίστη ότι κάποια μεγάλη ομάδα θα εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί ότι η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα καλέσει τον διεθνή επιθετικό να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2015 ή 2016 και ταυτόχρονα θα αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Από την πλευρά του, ο «Μητρογκόλ» δεν φαίνεται να… καίγεται για νέο συμβόλαιο ή να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Εκείνο που επιθυμεί είναι να παίζει και κάνει σαν τρελός όταν μένει στον πάγκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News