Αθλητισμός

Θέλει Ικάρντι η Λάτσιο

Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών της Αργεντινής. Θα μπορούσε να βρίσκεται στη Λατινική Αμερική, αυτές τις ημέρες, για να πάρει μέρος στο τουρνουά της ηπείρου για παίκτες της ηλικίας του. Η Σαμπντόρια, όμως, δεν έδωσε άδεια στον Μάουρο Ικάρντι και μάλλον έκανε καλά, αφού ήταν ο νεαρός, αυτός που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του στο νικηφόρο, εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

Μετά από την εμφάνιση κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία», οι «μετοχές» του Ικάρντι ανέβηκαν αισθητά. Για το λόγο αυτό η Σαμπντόρια προσπάθησε να τον προσεγγίσει για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο θα λήξει το 2015, προτείνοντάς του ετήσιο συμβόλαιο 400 χιλ. ευρώ.

Η αύξηση που προσφέρει στον παίκτη η ομάδα της Γένοβας είναι σημαντική, αν αναλογιστούμε πως το εν ισχύ συμβόλαιο του Ικάρντι του αποφέρει μόλις 60 χιλ. ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά ο παίκτης δεν αποδέχεται το ποσό αυτό και αξιώνει περισσότερα χρήματα.

Αυτή την εξέλιξη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Λάτσιο, η διοίκηση της οποίας περιμένει για να εκτιμήσει την κατάσταση. Αν η «Σαμπ» δεν καταφέρει να πείσει τον παίκτη, δεν αποκλείεται ο Κλαούντιο Λοτίτο να προχωρήσει σε πρόταση, η οποία θα μπορούσε να ικανοποιήσει τόσο την ομάδα, όσο και τον νεαρό Αργεντινό.

Σχόλια