Αθλητισμός

Το κάλεσμα των φιλάθλων του ΟΦΗ ενόψει Άρη

Ένα από τα καθοριστικά παιχνίδια για τον ΟΦΗ στην πορεία του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκας είναι αυτό με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή. Έρχεται σε ένα κομβικό σημείο χρονικά και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου οι Κρητικοί να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη «ζώνη». Οι λέσχες φίλων ΟΦΗ «Snakes-4» και «Κρήτες-4» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν όλο τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Μπόλικο νερό κύλησε στο αυλάκι από την ημέρα που ο ΟΦΗ πέρασε στα χέρια του κόσμου του και χάραξε νέα πορεία προς το μέλλον, με χαρές και λύπες και αμέτρητες συγκινήσεις που μόνο η μεγάλη ομάδα της Κρήτης μπορεί να μας προσφέρει.

Εμείς, πιστοί στρατιώτες της ιδέας που λέγεται ΟΦΗ, δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα μόνη! Δεν την αφήσαμε στα εύκολα, δεν πρόκειται να την αφήσουμε στα δύσκολα! Οι έννοιες λιγοψυχιά, δειλία και παραίτηση είναι άγνωστες στο Ομιλίτικο λεξιλόγιο.

Δυνατά και υπερήφανα γεμίζουμε το ναό μας την Κυριακή με ασίγαστο παλμό... ώστε να οδηγήσουμε τα Κρητικόπουλα του ΟΦΗ και όλα τα άλλα νέα παιδιά στη νίκη που θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα, ψυχολογική και βαθμολογική, και τεράστια χαρά σε όλους εμάς που πετάμε στα σύννεφα στις νίκες και αρρωσταίνουμε στις ήττες!

Στον ΟΦΗ μας δεν περισσεύει κανείς! Στηρίζουμε τους παίκτες μας και τον προπονητή! Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, στήνουμε το δικό μας πάρτι στην κερκίδα και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τη νίκη την Κυριακή.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές Ομιλίτικες χαρές».  

Σχόλια