default-image

Θέλει να φύγει ο Μαρκόφσκι

Αθλητισμός
Θέλει να φύγει ο Μαρκόφσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρυσι μπορεί να πέτυχε εννιά γκολ στη Super League και να ήταν εκ των κορυφαίων της Ξάνθης, ωστόσο φέτος σαν να έμεινε από... καύσιμα.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι (περί ου ο λόγος) που ξεκίνησε δυναμικά και στο φετινό πρωτάθλημα με γκολ τη 2η και την 3η αγωνιστική στο 1-0 επί της ΑΕΚ και στο 1-1 με την Κέρκυρα αντίστοιχα, στη συνέχεια έριξε... ταχύτητα και κράτησε απόσταση από τα δίχτυα.

Αυτά, παρά τις 90λεπτες συμμετοχές του, τα βρήκε σε επίπεδο πρωταθλήματος μόλις μία φορά ακόμη και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου (στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟ). Εκτοτε, όμως, έμεινε... άσφαιρος με συνέπεια να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα πριν καν επιστρέψει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην τεχνική ηγεσία.

Τακτική που ακολούθησε και ο ακρίτας τεχνικός προτιμώντας τον Ονουάτσι ως βασικό για το πρωτάθλημα, με τον τελευταίο να έχει φτάσει ήδη τα τέσσερα γκολ ξεπερνώντας τα τρία του Σέρβου. Ο Μαρκόφσκι, λοιπόν, βλέποντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αποφάσισε να εκφράσει πρόσφατα ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του στο τεχνικό τιμ για τον παραγκωνισμό του.

Παράπονο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρθηκε άμεσα στη διοίκηση. Ποια ήταν η απάντηση; «Αν ο Μάρκο δεν έχει τη διάθεση να παλέψει μέσα από τις προπονήσεις ας φέρει πρόταση για να φύγει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News