Αθλητισμός

Συζήτηση Μπόατενγκ με τη Μίλαν

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», λέει ο λαός και μάλλον στην υπόθεση της αποχώρησης του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ από τη Μίλαν, η παροιμία αυτή βρίσκει εφαρμογή.

Λίγο μετά τη δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, πως ο Γκανέζος δεν παραχωρείται, ο Μπόατενγκ εθεάθη να μπαίνει στα γραφεία της ομάδας. Οι λόγοι της επίσκεψης αυτής δεν έγιναν γνωστοί.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Ήταν αμέσως μετά το φιλικό της Μίλαν με την Προ Πάτρια, όπου ο Μπόατενγκ είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση από μερίδα οπαδών, όταν ο παίκτης φαινόταν πικραμένος και απογοητευμένος και έμοιαζε έτοιμος να τα… βροντήξει.

Λίγο μετά τον Μπόατενγκ, στα γραφεία της Μίλαν έφτασε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κάτι που ενίσχυσε τη φήμη πως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε εκεί για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της αποχώρησής του από τη Μίλαν.

Τελικά ο Γκανέζος έμεινε στα γραφεία του συλλόγου για περισσότερες από δυόμιση ώρες, γεγονός που δείχνει πως το θέμα της κουβέντας ήταν, αν μη τι άλλο, σημαντικό.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει για τον παίκτη η Γαλατασαράι, εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς πως η πιθανότητα να υπάρχει… φωτιά εκτός του… καπνού, είναι μεγάλη.

Σχόλια