default-image

Βήμα πρόκρισης από ΠΑΣ

Ποδόσφαιρο
Βήμα πρόκρισης από ΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων" με 2-0 τον Φωστήρα.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε τη νίκη με τα τέρματα του Τσουκαλά και του Ντε βινσέντι, ενώ είχε και δοκάρι λίγο πριν το πρώτο τέρμα της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή της αναμέτρησης πήρε τα ηνία προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 14', ο Νικλητσιώτης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή έκανε το γύρισμα αλλά ο Μπούμπας τελευταία στιγμή έδιωξε μπροστά από τον Βίλα., ενώ στο 16' το σουτ του Γεωργίου έφυγε άουτ.

Λίγο αργότερα στο 23', από το σουτ του Νικλητσιώτη ο Πενταραύκης έδιωξε την μπάλα, ενώ στο 38' ο ΠΑΣ έφτασε πολύ καοντά στον γκολ.

Ο Ντε Βινσέντι έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, γύρισε στον Νικλητσιώτη ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Τελικά στο 40' η υπεροχή της ομάδας της Ηπείρου καρποφόρησε. Ο Τσουκαλάς έκανε μια ωραία ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή, βρήκε χώρο δοκίμασε και το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μπότου για το 1-0.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Βίλα έκανε το σουτ με τον Μπότο αυτή τη φορά να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα έγιναν πιο εύκολα για τον ΠΑΣ, όταν ο Ντε Βινσέντι, πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 48' με κοντινή προβολή.

Ο Φωστήρας έγινε απειλητικός στο 69' με το σουτ του Κάμπα να φεύγει άουτ, ενώ στο 74' ο Μπότος είπε και πάλι "όχι" στο σουτ του Βίλα.

Ο διαιτητής του αγώνα Δελφάκης (Αρκαδίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Οικονόμου, Βίλα, Ντε Βισέντι, Μπούμπα,

ΠΑΣ Γιάννινα: Tαμπάσης, Λίλα, Τσουκαλάς, Οικονόμου, Ντε Βινσέντι, Κολοβέτσιος, Ντάσιος, Βίλα, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Μιχαήλ.

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Πενταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Βαβάτσικος, Μπούκουρης, Κούτρος, Κάμπας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News