default-image

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι"

Μπάσκετ
Μπαρτζώκας: "Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δύσκολο έργο που θα έχει την Παρασκευή (11/01) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για τη Βαρκελώνη. Όπως επισήμανε:

"Έχουμε δύσκολο έργο έτσι κι αλλιώς. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει μεγαλύτερη πίεση λόγω της ήττας της την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα είναι απόλυτα έτοιμη και προετοιμασμένη.

Αν χάσει και δεύτερο παιχνίδι και πρώτο στην έδρα της θα μείνει πολύ πίσω και δεν το θέλουν, αυτό είναι σίγουρο. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, να είστε σίγουροι για αυτό. Εμείς ψάχνουμε νίκες εκτός έδρας και θα παλέψουμε να πάρουμε εκεί μία από αυτές που θέλουμε, ώστε να φθάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η πρόκριση στα πλέι οφ".

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο δήλωσε: "Είναι μεγάλο μέγεθος. Θα δώσουμε προσοχή εκεί λόγω του ότι είναι ο κεντρικός άξονας της ομάδας, αλλά θα είναι ουτοπία να σταθούμε μόνο σε αυτόν, αφού πρόκειται για ομάδα γεμάτη παίκτες τεράστιας αξίας. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε ομαδικοί σε άμυνα και επίθεση για να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας".

Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές του Ολυμπιακού ανέφερε: "Η ψυχολογία διαμορφώνεται πολλές φορές από παράγοντες ιδιαίτερους. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσο πιο νωρίς όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα σταθούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και τι εικόνα θα παρουσιάσουμε.

Εγώ θεωρώ πως αν μείνουμε στη διεκδίκηση της νίκης έως τα τελευταία λεπτά θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι με κάποιες σωστές αποφάσεις στο τέλος".

Τέλος, για τον Τζος Πάουελ είπε: "Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι παιδί που λέει πως πονάει και δεν βγαίνει εύκολα εκτός".

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν 13 παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, καθώς ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιον θα αφήσει εκτός δωδεκάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News