default-image

Ονειρεύονται επιστροφή Σισέ στον ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Ονειρεύονται επιστροφή Σισέ στον ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να ξαναντύσουν στα πράσινα τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας Τζιμπρίλ Σισέ...

Βέβαια υπάρχει στη μέση και ένα σοβαρό εμπόδιο που δεν είναι άλλο από το οικονομικό, και το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά την τύχη του εγχειρήματος.

Βάσει συμβολαίου με την ΚΠΡ, ο Σισέ λαμβάνει ετησίως 2.400.000 ευρώ από τους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον ίδιο να είναι διατεθειμένος να "θυσιάσει" τα μισά χρήματα ώστε να έρθει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και τους Άγγλους να φέρονται ανοιχτοί στο ενδεχόμενο δανεισμού ή πώλησής του με τον όρο η ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλύψει το συμβόλαιό του.

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να σηκώσουν ένα τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος -σε μία πολύ δύσκολη μάλιστα οικονομική κατάσταση για το σύλλογο- και πως μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του στα 500 με 600.000 ευρώ το χρόνο είναι σε θέση να διαπραγματευτούν μαζί του για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, ο Σισέ εμφανίζεται αρνητικός στο να ρίξει τις ετήσιες απολαβές του κατά 75%, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά στην τελική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης για το "τριφύλλι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News