Αθλητισμός

Έφυγε από την Ταργκοβίστε ο Δικαιουλάκος

Την απόφασή του να φύγει από την Ταργκοβίστε ανακοίνωσε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ρουμάνικη ομάδα, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση αρκετών παικτριών, λόγω της δραματικής μείωσης του μπάτζετ, ανάγκασαν τον Έλληνα προπονητή να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δικαιουλάκου:

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι για διάφορους λόγους δεν ανήκω πλέον στην ομάδα της Ταργκοβίστε. Γνώριζα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα πριν την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, επέστρεψα και ήμουν παρών ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή και να συνεχίσουμε στο εξαιρετικό μονοπάτι που έχουμε δημιουργήσει για το ρουμάνικο μπάσκετ, αλλά τώρα είναι περισσότερο από προφανές ότι όλοι κοιτάμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις σε επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας.

Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος για όσα πετύχαμε ως τώρα και θέλω να ευχαριστήσω παίκτες, συνεργάτες, το μάνατζμεντ της ομάδας και όλους τους οπαδούς της Ρουμανίας ,οι οποίοι μας υποστήριξαν με πάθος και με αγκάλιασαν με τόση μεγάλη θέρμη στην χώρα τους. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα καλύτερα για την ομάδα και τον νέο προπονητή».

Σχόλια