default-image

Επιστολή από τον Σήφη Κορωνάκη

Ποδόσφαιρο
Επιστολή από τον Σήφη Κορωνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σήφης Κορωνάκης αναφέρεται σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ σ' ένα ζήτημα που έχει να κάνει με απλήρωτα εισιτήρια του ποδοσφαιριστή Βάντο. Αναλυτικά:

"Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε ένα απλό θέμα, σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα μας τον ΟΦΗ. Δυστυχώς η αδικαιλόγητη άρνηση από την μεριά του προέδρου του ΟΦΗ κ. Μάνθου Πουλινάκη, σε ένα απλό θέμα, συνεχίζει να συκοφαντεί την ομάδα μας κι αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ.

ΤΟ περασμένο Ιούνιο που ο κ. Μ. Πουλινάκης είναι στο ΔΣ της πάρθηκε η απόφαση να δοθει στο Βάντο εισιτήριο για να μεταβεί στη Βραζιλία. Ταξίδι που έπρεπε να κάνει με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Επίσης έπρεπε να μεταβεί για να ανανεώσει τη βίζα του.

ΟΛΟΙ στο Δ.Σ. συμφώνησαν να ζητηθεί από το κ. Χατζέα, φίλο του ΟΦΗ, να εκδόσει το εισιτήριο. Επειδή δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ-ΟΦΗ προτάθηκε στο κ. Χατζέα να πληρωθεί το κόστος το εισιτήριου στο μήνα Ιούλιο.

Η διοίκηση που εξελέγη μετά τις εκλογές που έγιναν στις 11-7-2012 αν και γνωρίζει το θέμα από τότε αδιαφορή. Εχουν περάσει 7 μήνες και παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις που έχω κάνει δεν εξοφλούν το τιμολόγιο που έχει εκδώσει ο συμπολίτης.

Γιατί δείχνουν αυτή την συμπεριφορά, που για μένα δεν είναι ηθική.

Είναι δυνατόν να συκοφαντούν την ΠΑΕ-ΟΦΗ με το τρόπο αυτό, αρνούμενοι καταβάλουν 1.250 ευρώ;

Η ομάδα δεν τους ανήκει και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τη δυσφημούν.

Με την ευκαιρία, εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο μας προπονητή κ. Γιάννη Πετράκη.

ΤΗΝ Κυριακή όλοι θα πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΣΗΦΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News