default-image

Τέλος οι Μπουμσόνγκ και Βύντρα

Ποδόσφαιρο
Τέλος οι Μπουμσόνγκ και Βύντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει για τα καλά στην Παιανία και το ερώτημα είναι πλέον ποιος θα είναι ο τελευταίος που θα την κλείσει. Την Τρίτη έλυσαν τα συμβόλαιά τους οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι οι τελευταίοι.

Μπορεί το Σάββατο ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όμως τρεις μέρες αργότερα, αποτελεί παρελθόν...

Στο ίδιο έργο πρωταγωνιστής και ο Βύντρα ο οποίος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του και θα περάσει για ακόμα μία αφορά από τα γραφεία το απόγευμα της Τρίτης για να ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεσης.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μετέβη την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Παναγόπουλο και τη δικηγόρο, Αθηνά Μπαλομένου και συμφώνησαν στην κοινή συναίνεσή λύση της συνεργασίας τους.

Ο Μπουμσόνγκ ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και παρότι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει να βοηθήσει, τελικά αποδέχτηκε την απόφαση της διοίκησης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στον τρόπο αποζημίωσης του "Μπουμ", ο οποίος αρχίζει από την Τρίτη 8/1 την αναζήτηση ομάδας.

Την Παρασκευή, θα παραχωρηθεί συνέντευξή Τύπου από τον 32χρονο στόπερ, παρουσία ανθρώπου του Τριφυλλιού, όπου και θα εξηγηθούν οι λόγοι του διαζυγίου και με σκοπό να διαλυθεί οποιαδήποτε κακόβουλη φημολογία θα διαρρεύσει...

Ακολουθεί και ο Βύντρα

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν είναι ο μόνος ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου.

Το μεσημέρι ο Λουκάς Βύντρα επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Παναγόπουλο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την επικείμενη λύση του συμβολαίου τους και έχουν φτάσει πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Βύντρα θα επισκεφτεί ξανά τον Παναγόπουλο μετά την απογευματινή προπόνηση, ώστε να καταλήξουν στις τελικές λεπτομέρειες και να διακανονίσουν τις οφειλές και την αποζημίωση του διεθνούς αμυντικού.

Πάντως, ο Λουκάς Βύντρα δεν πρόκειται να μείνει καιρό χωρίς ομάδα, αφού έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ και απομένει η αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό, ώστε να ανηφορίσει για την Τούμπα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News