Αθλητισμός

Φάμπρι και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Φάμπρι, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ και είναι ο αντικαταστάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Παράλληλα με την πρόσληψη του 57χρονου τεχνικού υπήρξε και μια σειρά από αλλαγές σε όλο το επιτελείο.

Ο Φερέιρα Κινγκ θα είναι ο βοηθός του Φάμπρι, ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού και ο Κώστας Ελευθεράκης καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Στην ίδια ανακοίνωση, η ΠΑΕ όμως προαναγγέλλει κι άλλες αλλαγές, αυτή τη φορά στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, το τέλος της επισημαίνεται ότι στόχος των αλλαγών αυτών είναι η ομάδα να «γυρίσει σελίδα για να κάνει και πάλι υπερήφανους τους οπαδούς της» όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano Gonzalez.

2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.

3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του».

Σχόλια