Αθλητισμός

Επεισόδιο Λίνεν με Κατίδη

Ακόμη μια ημέρα… δράσης πέρασε στην ΑΕΚ, που απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βρει ποτέ ηρεμία.

Στη διάρκεια του προπονητικού διπλού ο Έβαλντ Λίνεν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Γιώργου Κατίδη. Ο Γερμανός προπονητής θεώρησε πως ο 19χρονος μεσοεπιθετικός δεν έδινε το 100% και έτσι τον διέταξε με φωνές να αποχωρήσει και να προπονηθεί μόνος του, βάζοντας στη θέση του τον Μιχάλη Παυλή.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στις σχέσεις του νεαρού άσου με το τεχνικό τιμ, καθώς τον περασμένο μήνα είχε τεθεί προσωρινά εκτός ομάδας μετά από λογομαχία που είχε με τον γυμναστή της ομάδας. Τότε είχε εγγυηθεί πως δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά σήμερα ήρθε αυτό το επεισόδιο.

Στο μεταξύ, πριν την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν σύντομη συνομιλία με μερίδα οπαδών που συνεχίζουν την κατάληψη στα Σπάτα. «Δεν έχουμε τίποτα με σας, με τον Φουρτάδο είχαμε, γιατί μας έκανε χειρονομία στην Τρίπολη. Από εσάς θέλουμε να τα δίνετε όλα όταν φοράτε τη φανέλα της ομάδας», τους είπαν. Οι παίκτες χαρακτήρισαν απαράδεκτη την επίθεση που έγινε στον συμπαίκτη τους και ζήτησαν τη συμπαράστασή τους, δίχως ακραίες αντιδράσεις, στη δύσκολη συνέχεια.

Σχόλια