Αθλητισμός

Έκκληση για βοήθεια από το μπάσκετ του ΟΦΗ

 Τα προβλήματα του μπασκετικού ΟΦΗ δεν είναι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Θέλοντας να προλάβει καταστάσεις η Επιτροπή μπάσκετ και με γνώμονα ότι ήδη τα οικονομικά είναι δύσκολα, ζητά τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, αλλά και των επιχειρηματιών του Ηρακλείου προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να επιβιώσει.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα τα μέλη της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ επισημάνθηκε ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος:

"Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Χρειάζονται όμως και κάποιες προϋποθέσεις. 1ον ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο. Ήδη μας ακολουθούν κάποιοι σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι αρκετοί. Χρειαζόμαστε την παρουσία τους για ηθική βοήθεια, αλλά και για οικονομική καθώς κάθε εισιτήριο είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

2ον εμείς ως επιτροπή δίνουμε την ψυχή μας, αλλά δεν είμαστε αρκετοί. Θέλουμε τη βοήθεια από τους επιχειρηματίες της πόλης. Θέλουμε λίγα από πολλούς. Τα οικονομικά μεγέθη του μπάσκετ δεν είναι τόσο υψηλά όσο στο ποδόσφαιρο. Όσοι μπορούν θέλουμε να δείξουν πρόσωπο αλληλεγγύης"

Ο Μάνος Ξημέρης από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι αρκετοί ήταν αυτοί που αρχικά μπήκαν στην Επιτροπή και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την προσπάθεια. "Ξεκινήσαμε περισσότεροι το Καλοκαίρι σε αυτή την Επιτροπή, αλλά κάποιοι λάκισαν όταν χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στην τσέπη ή να δουλέψουν ώρες για την ομάδα.

Μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω ότι εάν όλοι ανταποκριθούμε σε όσα έχουμε αναλάβει τα πράγματα θα αλλάξουν και η ομάδα θα πάει τερματίσει ψηλά. Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους.  Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που τόσα χρόνια είναι κοντά μας. Θέλουμε κι άλλους στην παρέα μας για να συνεχίσει να υπάρχει το τμήμα μπάσκετ. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον μόνο για το παρόν".

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν και οι κ.  Χωραΐτης Τάκης, Καμπάκας Συμεών,Σφακιανάκης Ηρακλής και Παπαδάκης Δημήτρης.

Σχόλια