Ψυχολογία

«ΕνΕΡΓΩ»: 1008 δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες

Στόχος είναι η βελτίωση της υγείας, των σχέσεων και της ευημερίας ανθρώπων που δυσκολεύονται στην πρόσβαση υπηρεσιών θεραπείας

Η δράση «ΕνΕΡΓΩ» εργάζεται προσφέροντας υποστήριξη σε συνανθρώπους μας, για την αντιμετώπιση σωματικών ή ψυχολογικών δυσκολιών και παθήσεων, με Pranic θεραπευτικές συνεδρίες.

Στόχος είναι η βελτίωση της υγείας, των σχέσεων και της ευημερίας ανθρώπων που δυσκολεύονται στην πρόσβαση υπηρεσιών θεραπείας.

Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες -θεραπευτές του «ΕνΕΡΓΩ» σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι στη διάθεσή σας να αναλάβουν κάθε αίτημα για βελτίωση της υγείας σας. Όλοι βιώνουμε καταστάσεις αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, πόνους στο σώμα χωρίς απαραίτητα να έχουμε νοσήσει.

Εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του Pranic Healing μπορούμε να επιφέρουμε άμεση ανακούφιση ή και ίαση. Ήδη καταγράφονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πως μπορώ να κλείσω τη συνεδρία μου:

Μπορείτε ελεύθερα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας δοκιμάζοντας μια θεραπευτική συνεδρία στο Τηλέφωνο: 6947 793775

Mail: drasienergo@gmail.com

Fbook Page: ΕνΕΡΓΩ

Το Pranic Healing ασκείτε σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια αρχαία τέχνη της θεραπείας που χρησιμοποιεί τη ζωτική ενέργεια για να βοηθήσει τα σώματά μας να αυτοθεραπευθούν ταχύτερα, συμπληρώνοντας την ορθόδοξη ιατρική.

Εισαγωγικές πληροφορίες στο βίντεο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια