Νάνσυ Μαλλέρου: «έχεις δικαίωμα να τα θέλεις όλα, αλλά έχεις και την υποχρέωση να τα διεκδικήσεις»

Life
Νάνσυ Μαλλέρου: «έχεις δικαίωμα να τα θέλεις όλα, αλλά έχεις και την υποχρέωση να τα διεκδικήσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρήσιμα «εργαλεία» από την Dr Νάνσυ Μαλλέρου για να αναλάβουμε δράση και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη

Γράφει η Ανδριανή Αγγελιδάκη

Για την τηλεοπτική συνάντηση που είχα με την Dr Νάνσυ Μαλλέρου, θα ξεκινήσω από το τέλος, από τα τελευταία της λεπτά εκεί όπου όλη ουσία της συζήτησης μας, συμπυκνώθηκε σε μια πρόταση «Έχεις δικαίωμα να τα θέλεις όλα ΑΛΛΑ έχεις και την υποχρέωση να τα διεκδικήσεις, δεν μπορείς μόνο να θέλεις, πρέπει να αναλάβεις δράση»!

Μιλώντας λοιπόν με την thought leader Νάνσυ Μαλλέρου για τη νέα χρονιά, τους στόχους, τα σχέδια, την επόμενη «πίστα» στη ζωή μας, η ίδια μοιράστηκε μαζί μας τα «εργαλεία» που θα χρειαστούμε, εργαλεία που πρέπει να ανασύρουμε από την φαρέτρα μας κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, και κυρίως κάθε φορά από θέλουμε να φύγουμε από αδιέξοδα στη ζωή μας

- Να μένεις παραγωγικός! Να δουλεύει το πνεύμα γιατί αν αδρανήσει χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας.

- Να συνεισφέρεις! Η συνεισφορά σε τρίτους δίνει αξία στην ύπαρξη μας, γεμίζει την καρδιά μας και είναι το σκοινί που θα μας «τραβήξει» από τα σκοτάδια στο φως.

- Να μετράς τα καλά σου! Να εντοπίζεις τα σημεία που αξίζουν στη ζωή σου και να μην ξεχνάς ότι στα καλά σου είναι και όλα όσα έχεις καταφέρει. Οι στόχοι, τα πλάνα, τα σχέδια. Ας μην ξεχνάμε να είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας για κάθε φορά που καταφέραμε να σηκωθούμε.

- Αυτοηγεσία! Η λέξη κλειδί για κάθε επόμενο μας βήμα. Να ηγείσαι του εαυτού σου, των συναισθημάτων σου, να παρακινείς τον εαυτό σου, να βάζεις στόχους, να συμπαρασύρεις και άλλους, να είσαι ανθεκτικός, να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι.

Το moto της Νάνσυ Μαλλέρου είναι «Καλύτερα Γίνεται» και στο video που ακολουθεί από την εκπομπή "Ανδριανή" στην ΚΡΗΤΗ TV μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις χρήσιμες συμβουλές για μια καλύτερη ζωή, προσωπική και επαγγελματική. Όπως λέει και η αγαπητή Νάνσυ πάντα Καλύτερα Γίνεται και στα καλά και στα άσχημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News