Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί, κι ας μην αγκαλιαστούμε

Ψυχολογία
Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί, κι ας μην αγκαλιαστούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιράστε αγάπη & αληθινά χαμόγελα

Χριστούγεννα μαζί κι ας μην αγκαλιαστούμε: Αυτά τα Χριστούγεννα ας τα περάσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας, κι ας είναι μέσα από μια οθόνη.

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μην αποξενώνεσαι και μην λυπάσαι.

Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό…

Χριστούγεννα μαζί κι ας μην αγκαλιαστούμε!!!

It’s Christmas Time for Love!

Οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ δύσκολες λόγω των συνθηκών που βιώνουμε, όμως τίποτα δεν πρέπει να μας πτοεί, ούτε και να μας παίρνει από κάτω.

Φέτος, επειδή ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με 2 καραντίνες και όλο αυτό το άγχος που περνάμε, θέλω να σου πω πως η ανάγκη της εποχής είναι να δώσουμε & να πάρουμε αγάπη.

Και δεν εννοώ μόνο σε εκείνον που έχουμε ερωτευτεί, αλλά και την αγάπη μεταξύ φίλων, οικογένειας, συναδέλφων… Και γιατί επιμένω σε αυτό:

Μιας και φέτος δεν μπορούμε να περάσουμε τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα συνιστώ να τους παίρνετε τηλέφωνο, να μιλάτε μέσω Skype ώστε να τους βλέπετε έστω και μέσω της εφαρμογής.

Μην περάσετε τις γιορτές μόνες σας κλεισμένες μέσα σε 4 τοίχους, κοιτώντας το ταβάνι! Περάστε αυτές τις ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έστω και με το τηλέφωνο, το laptop ή το pc, από τις διάφορες εφαρμογές που υπάρχουν.

Κάντε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε δίνοντάς το μέσω courier ή αν μένουν κοντά σας, αφήνοντάς το έξω από την πόρτα τους.

Stay safe, τηρείτε τα μέτρα & τις αποστάσεις. Βγείτε έξω μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Ψωνίστε από το internet μέχρι να μας επιτρέψουν να βγούμε.

Χρειάζεται και ατομική ευθύνη για να τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε. Χρειάζεται εμείς οι ίδιες να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Και αν είστε χωρισμένες μην στεναχωριέστε για εκείνον άλλο! Προχωρήστε τη ζωή σας, ίσως το νέο έτος να σας φέρει για δώρο έναν νέο σύντροφο (γιατί όχι;).

Μοιράστε αγάπη & αληθινά χαμόγελα. Θα περάσει κι αυτό…

Πηγή: tinamichaelidou.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News