Αυτό το Σάββατο η «Ανδριανή» μας καλεί να κάνουμε υπερβάσεις

Κρήτη
Αυτό το Σάββατο η «Ανδριανή» μας καλεί να κάνουμε υπερβάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως είναι να σπρώχνεις τον εαυτό σου έξω από τα όρια, τα όρια της άνεσης και της γνώριμης ασφάλειας  

Ο Γιώργος Κολομπάκης έρχεται από τα Χανιά με μια super ιδέα, που ακούει στο όνομα #totaperaki. Μια start up, που σε χορταίνει κυριολεκτικά και σου δίνει και ένα extra εισόδημα.

Από τη μία είναι οι cookistas - αυτοί που μαγειρεύουν ωραίο σπιτικό φαγητό και έχουν απόθεμα που μπορούν να δώσουν σε άλλους έναντι μιας συγκεκριμένης τιμής και από την άλλη είναι οι taperistas, αυτοί που θέλουν να φάνε σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό και είναι πρόθυμοι να πάνε στον coocista της γειτονιάς τους! Με το ταπεράκι τους και να πάρουν το φαγητό τους.

Η Βούλα μας συστήνει μια άσκηση που υπερβαίνει το νόμο της βαρύτητας. Κάνουμε Bungee Fitness και γυμναζόμαστε στον αέρα.

Συζυγική αποξένωση

Με την ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη, η Ανδριανή συζητά για τη συζυγική αποξένωση. Ακούγεται βαρύ και επιστημονικό αλλά είναι πολύ αληθινό και καθημερινό το φαινόμενο.

Συναντάς τον άνθρωπο σου, ερωτεύεστε, αγαπιέστε, κάνετε οικογένεια, ζείτε τη ζωή σας, τρέχετε στην καθημερινότητα σας, πράγματα συμβαίνουν στην κοινή ζωή σας αλλά σαν κάποια στιγμή ξαφνικά, ο ένας κοιτά τον άλλο και βλέπει έναν ξένο ή έναν άνθρωπο που δεν νοιώθει πια την οικειότητα και τη ζεστασιά των πρώτων χρόνων.

Τι έχει συμβεί; Ποιες διαδικασίες οδηγούν τα ζευγάρια στην αποξένωση; Υπάρχει τρόπος η σχέση να πάει παρακάτω και για τους δύο και να επανέλθουν οι ισορροπίες;

Το Σάββατο η Ανδριανή συναντά την κολυμβήτρια Σύλια Χιώτη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020. Η Σύλια με 95% τυφλότητα, ξέρει πώς να διεκδικεί καθημερινά τη ζωή της, πώς να φτάνει στους στόχους της και πώς να υπερβαίνει τα εμπόδια. Ένα υπέροχο μάθημα ζωής από ένα κορίτσι μόλις 16 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News