Πώς μπορούμε να γίνουμε ευτυχισμένοι;

Ψυχολογία
Πώς μπορούμε να γίνουμε ευτυχισμένοι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ανδριανή μιλά με τον Νικόλα Σμυρνάκη για το βιβλίο του «Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω»

Καθημερινά αναρωτιόμαστε ή έστω περνά και για λίγα δευτερόλεπτα από το μυαλό μας το αν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και φυσικά ποιος είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε αυτό.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης, συγγραφέας και success coach, ήταν καλεσμένος στην «Ανδριανή» και μας μίλησε για το ποια είναι αυτά τα μικρά καθημερινά βηματάκια που μπορούμε να κάνουμε ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι. Βήματα τα οποία περιλαμβάνονται και στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω».

Και φυσικά, αποτελεί ένα ερώτημα το οποίο προσπαθούμε να απαντήσουμε και τώρα ο Νικόλας μας δίνει κάποια tips.

Ποιες είναι αυτές οι συμβουλές;

Αρχικά να κάνουμε μία λίστα νίκης, για όλα όσα καταφέρνουμε, και μία λίστα ευγνωμοσύνης, δηλαδή για όλα όσα νιώθουμε όμορφα που τα έχουμε είτε μιλάμε για ανθρώπους είτε για καταστάσεις.

Όπως τονίζει ο Νικόλας Σμυρνάκης, το να τα γράφουμε μας βοηθά ώστε να τα συνειδητοποιούμε πιο εύκολα.

Παράλληλα, κάποια σημεία που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία μας είναι να απολαμβάνουμε τις βόλτες, τον ύπνο και φυσικά τον ήλιο, καθώς έχουμε άπλετο φως στην Κρήτη.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω» θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Ανδρόγεω.

Δείτε όσα λέει ο συγγραφέας και success coach στην «Ανδριανή»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News