default-image

Ημερίδες για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την αγορά εργασίας

Κρήτη
Ημερίδες για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την αγορά εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ενημερωτικές ημερίδες με θέμα: "Πανεπιστήμιο Κρήτης και Αγορά Εργασίας: Οι φοιτητές μπροστά στο επαγγελματικό τους αύριο", θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Η ημερίδα του Ρεθύμνου θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα Συνεδρίων του Επιμελητηρίου. Η ημερίδα του Ηρακλείου θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, πάλι στις 7 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Οι ημερίδες απευθύνονται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης καθώς και σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς που αποτελούν δυνητικά φορείς μελλοντικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στόχος των ημερίδων είναι να παρουσιαστεί το πρόγραμμα δράσεων της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι η κεντρική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Κρήτης που συντονίζει το Γραφείο Διασύνδεσης, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που έχει ως στόχο την μύηση των φοιτητών στα μυστικά της επιχειρηματικότητας και στην αναζήτηση καινοτόμων ιδεών που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη. Υπεύθυνος της ΔΑΣΤΑ είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών Μιχάλης Ταρουδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News