default-image

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Τεχνόπολις

Πολιτισμός
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Τεχνόπολις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα στις  21:30 το βράδυ, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τα Κίτρινα Ποδήλατα και η Τάνια Κικίδη θα ζωντανέψουν την βραδιά μας και θα ηλεκτρίσουν τη διάθεση μας!

Από πού να αρχίσεις, που να σταθείς και που να τελειώσεις για να περιγράψεις την διαδρομή του Βασίλη;

Από τον Καββαδία στον Λοΐζο και στον Άσιμο. Στις μελαγχολικές μπαλάντες, στα πολιτικά τραγούδια μα και στους ποιητές μας.

Και πως να μην είναι έτσι, αφού στο μωσαϊκό όλων των ανθρώπων που ενώνει ο Βασίλης, διαφορετικής ηλικίας, αν και ο καθένας ξεκινά από την δική του αφετηρία, όλοι έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: Τα τραγούδια του Βασίλη, που δεκαετίες τώρα συνοδεύουν  την οργή, την ελπίδα, τις απελπισίες, την μοναξιά του καθενός.

Τραγούδια-σχολιασμός της πολιτικής κατάστασης και της πραγματικότητας, αυτής της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας.

Τραγούδια ερμηνευμένα με τον μοναδικό εκρηκτικό τρόπο του Βασίλη με πάθος, ένταση, ακρίβεια και λυρικότητα, μα και με εκπληκτική ευαισθησία.

Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια, ντύνει με τα τραγούδια του τις σκέψεις μας, δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…

Όσο οι «σωτήρες»  παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρόντες… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα «δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη».

Αυτό το καλοκαίρι μαζί του το αγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα  ερμηνεύοντας γνωστά τους τραγούδια με εκρηκτική ενέργεια και  σκηνική παρουσία. Με ακραία ροκ διάθεση μας ταξιδεύουν σε μια υπέροχη μουσική βραδιά  με τις φωνές τους να κρατά  πάντα ακέραιο τον ηλεκτρισμό και τα γκάζια…

Αυτή την υπέροχη παρέα έρχεται να  συμπληρώσει η ξεχωριστή  Τάνια Κικίδη , που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»

Η προπώληση θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες με κόστος εισιτηρίου 12 ευρώ.

Τηλέφωνο για πληροφορίες 2810-823813.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News