default-image

Η καρδιά της Κρήτης "χτυπά" στα Μάταλα

Κρήτη
Η καρδιά της Κρήτης "χτυπά" στα Μάταλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε φορές μεγαλύτερο από πέρυσι και με κάποια από τα κορυφαία ονόματα της Ελληνικής και Διεθνούς Σκηνής, το "Matala Festival 2012" άνοιξε χθες τις πύλες του.

Η θρυλική παραλία των Ματάλων που αποτελεί μέρος του παγκόσμιου κινήματος των παιδιών των λουλουδιών χθες ζωντάνεψε και πάλι. Γέμισε με κόσμο , χρώματα και μουσικές με το δεύτερο φεστιβάλ να σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού.


Χίπις από κάθε γωνιά του κόσμου βρέθηκαν από το προηγούμενο ακόμη διάστημα στα Μάταλα και χθες έγιναν ένα με τους αμέτρητους επισκέπτες. Μουσική στη διαπασών με διάφορα συγκροτήματα να εναλλάσσονται αδιάκοπα κρατώντας το κέφι σταθερά στα ύψη.


Περισσότερες από 25 μεγάλες συναυλίες, μεγάλα οργανωμένα Beach Bars, βραδινά Beach Parties, μουσικά sets από καταξιωμένους παραγωγούς, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα και 4 υπαίθρια εργαστήρια. Αυτό το τριήμερα τα Μάταλα καλύπτουν όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα και υπόσχονται 3 μέρες και 3 νύχτες κυριολεκτικά γεμάτες.


Είναι το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα με δωρεάν είσοδο για το κοινό σε όλες τις συναυλίες του. Προβλήθηκε σε περισσότερα από 140 τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως και αναφέρθηκε πάνω από 50.000 φορές σε Διεθνή περιοδικά. Η αυλαία της μεγάλης αυτής πολύχρωμης γιορτής πέφτει αύριο και το ραντεβού ανανεώνεται αυτόματα για το επόμενο καλοκαίρι πάντα με φόντο τις σπηλιές των χίπις.


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News