Ρέθυμνο: Αναβάλλεται η έκθεση έργων των Σχολών Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεως (pics)

Πολιτισμός
Ρέθυμνο: Αναβάλλεται η έκθεση έργων των Σχολών Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεως (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως νέες ημερομηνίες για την έκθεση ανακοινώθηκαν οι 26 και 27 Ιουλίου στις αίθουσες εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Aναβάλλεται η προβολή των έργων των Σχολών Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνου, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη. Ως νέες ημερομηνίες για την έκθεση ανακοινώθηκαν οι 26 και 27 Ιουλίου στις αίθουσες εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «λόγω της αλλαγής του χώρου της εκδηλώσεως των Κατηχητικών Σχολείων των ενοριών της πόλεως Ρεθύμνης, αναβλήθηκε η προβολή των έργων των Σχολών Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, κατά το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου 2023, στις αίθουσες εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τους διδάσκοντες των δύο αυτών Σχολών, κ. Εμμανουήλ Ρουκούδη και κ. Νικόλαο Ρουσσάκη, για την πολυτίμητη προσφορά τους σε αυτές, καθώς και προς τους δεκάδες των εκπαιδευομένων όλων των ηλικιών, για την πρόοδο του έργου και της προσπάθειάς τους.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τον κ. Γεώργιο Σιγανό, ο οποίος στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία των δύο Σχολών, που αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα και ωραίους καρπούς».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News