3o Carnival Run στο Ρέθυμνο από την ομάδα Stringless

Πολιτισμός
3o Carnival Run στο Ρέθυμνο από την ομάδα Stringless

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο διοργανώνεται διασκεδαστική βόλτα… και όχι μόνο στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου από την ομάδα Stringless - Συμμετοχή 5 ευρώ, μέρος θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό

Η ομάδα Stringless ανανεώνει το ραντεβού στο 3ο Carnival Run, στην πλατεία Aγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο, στη 1:30 το μεσημέρι. Μας περιμένει να ανταμώσουμε και πάλι, με στόχο μια διασκεδαστική βόλτα στα στενά της πόλης του Ρεθύμνου.

Μας προσκαλεί να γεμίσουμε τους δρόμους με χαρά και να μοιράσουμε την αισιοδοξία της αποκριάς σε όλους όσους θα μας ανταμώσουν.

Παράλληλα θα ζωγραφίσουμε την πλατεία με κιμωλίες, θα διασκεδάσουμε με μουσική, χορό, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά δώρα σε όλους.

Μετά τον τερματισμό της βόλτας, θα υπάρχουν κεράσματα, μουσική, πάρτι, άθληση με μπασκέτες και χορός από χορευτικές ομάδες της πόλης μας.

Και φέτος το Carnival Run δεν θα μπορούσε να μην έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα-ενισχύουμε τον «Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου» διαθέτοντας μέρος των εσόδων και θα υπάρχει κουμπαράς που όποιος θέλει ενισχύει έξτρα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News