Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2023: Δείτε το βίντεο του Αντώνη Ζαχαράκη για την «πόλη που ονειρεύεται και πάλι»

Κρήτη
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2023: Δείτε το βίντεο του Αντώνη Ζαχαράκη για την «πόλη που ονειρεύεται και πάλι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αρχή γίνεται με την ανακοίνωση του τότε υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια ότι ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της χώρας, ενώ παρουσιάζονται ασπρόμαυρες εικόνες από την έρημη πόλη του Ρεθύμνου για να καταλήξει στους προβολείς που ανάβουν και πάλι φέτος σηματοδοτώντας την έναρξη του ρεθυμνιώτικου καρνανβαλιού - Δείτε το βίντεο

Ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο βίντεο ετοίμασε και δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός Ρεθυμνιώτης δημιουργός, που μάλιστα έχει βάλει την σφραγίδα του και στο τραγούδι του ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού, Αντώνης Ζαχαράκης, προκειμένου το Ρέθυμνο να καλωσορίσει το καρναβάλι του μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Η αρχή γίνεται με την ανακοίνωση του τότε υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια ότι ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της χώρας, ενώ παρουσιάζονται ασπρόμαυρες εικόνες από την έρημη πόλη του Ρεθύμνου για να καταλήξει στους προβολείς που ανάβουν και πάλι φέτος σηματοδοτώντας την έναρξη του ρεθυμνιώτικου καρνανβαλιού.

Στο βίντεο του ο κ. Ζαχαράκης έχει χρησιμοποιήσει, μεταξύ άλλων και υλικό από το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News