Ηράκλειο: Οι «Souled οut» σε μία ξεχωριστή συναυλία στο κανάλι του πολιτισμού

Πολιτισμός
Ηράκλειο: Οι «Souled οut» σε μία ξεχωριστή συναυλία στο κανάλι του πολιτισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ενδιαφέρουσα συναυλία στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου “Heraklion Arts and Culture”!

Οι “Souled Out”, η funk ’n soul μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, παρουσιάζουν μια πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου “Heraklion Arts and Culture”! Η μουσική παραγωγή είναι πλέον διαθέσιμη, on demand, στη ζώνη θέασης “Φώτα, Αυλαία, Πάμε” στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/RGP_JjLOhXo.

Οι “Souled Out”, μετά τα single τους “Let me in your heart” και “Madness”, παρουσιάζουν τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ. Το πενταμελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2013 μέσα από την κοινή τους αγάπη για την soul/ r’n’b μουσική. Μέσα στο αλλόκοτο 2020 αποφάσισαν να αποτυπώσουν τις δημιουργικές συνθέσεις της μπάντας στον πρώτο τους δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “Sunny Side Up” και με τη συγκλονιστική φωνή της frontwoman τους, Αλεξάνδρας Σιετή, μας αποκαλύπτουν τις διάφορες μουσικές του πτυχές.

Συντελεστές: Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Πάρης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Τάσος Βενετικίδης (μπάσο) και Κώστας Αναγνώστου (τύμπανα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News