Κραουνάκης: «Δεν έχω γράψει ακόμα το τραγούδι που θα με συνοδεύει για πάντα» (βίντεο)

Πολιτισμός
Κραουνάκης: «Δεν έχω γράψει ακόμα το τραγούδι που θα με συνοδεύει για πάντα» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι ωραίο να ταπεινώνεσαι με την Τέχνη σου», εξομολογήθηκε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης

«Είναι ωραίο να ταπεινώνεσαι με την Τέχνη σου», εξομολογήθηκε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4».

«Στους γάμους χορεύουν το “Όταν έχω εσένα”» ανέφερε ακόμα, μεταξύ άλλων, μιλώντας για τα τραγούδια του που τον έχουν σημαδέψει.

//--> //-->

«Δε λέω φέτος το “Μαμά γερνάω” στο “Άλσος”, νιώθω λαϊκός περφόρμερ» αποκάλυψε ακόμα, μιλώντας για το πρόγραμμα που παρουσιάζει αυτή την περίοδο.

«Το τραγούδι που θα με συνοδεύει για πάντα δεν το έχω γράψει ακόμα» αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ στην κουβέντα με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μίλησε για τις στιγμές και τα πρόσωπα της καριέρας του, που δεν μπορεί να ξεχάσει.

«Για τη Βίκυ Μοσχολιού είχα γράψει 50 τραγούδια για να διαλέξει. Ήμουν θαυμαστής της και ξεκίνησα μαζί της στο τραγούδι» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, λέγοντας ότι όταν ξεκίνησε την καριέρα του άρεσε πρώτα στους λαϊκούς δημιουργούς και τραγουδιστές.

«Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι για μένα “Λ” κεφαλαίο» είπε, ενώ πρόσθεσε:

«Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν σφιγμένη μαζί μου στην αρχή. Στην Κατερίνα Στανίση είδα μια γυναίκα που εκπροσωπούσε 5 εκατομμύρια γυναίκες».

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έκλεισα τα 68, γεννήθηκα κατά λάθος Χριστούγεννα, 8 μηνών (…) Αυτό που δεν πεθαίνει με τίποτα, είναι η Ελπίδα».

Για την επιλογή του να ζει μόνος, εξομολογήθηκε: «Είμαι μόνος. Δεν έχω να δώσω λογαριασμό και αυτό είναι μια αυτονομία».

«Έχω περάσει και δυστυχισμένες γιορτές. Έχω υποσχεθεί να μην ξαναπεράσω δυστυχισμένη Πρωτοχρονιά (…) Αυτό που κερδίσαμε με τους έρωτες είναι αγάπες και φιλίες».

Πηγή: ΕΡΤ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News